Soproni séta

 • Soproni séta
 • Taródi vár
 • Éjszakai fáklyás séta
 • Erdei séta
 • Osztálykirándulás

Túravezetőként (erdei idegenvezetőként) célom, hogy a Sopronba érkező kirándulók szeme elé tárjam a Soproni-hegység és a Fertő-táj zöld oldalát, annak valamennyi látványos értékével, kultúrájával, történelmével. Ismeretterjesztő erdei gyalogos és kerékpáros túravezetéseimet, kirándulásaimat, sétáimat ajánlom minden korosztály számára, természet-barátoknak és alkalmi kirándulóknak egyaránt.

Amiért érdemes a túravezetésem mellett dönteni:

 1. Az túravezető mindig azon az útvonalon vezet, ahol a legtöbb érdekesség, látványosság fellelhető. Így biztos lehet benne, hogy idejét hasznosan és a legjobb helyeken töltheti el.
 2. A túravezető nem csak egyszerű kísérő, aki az irányt mutatja. Kalauzolása során bemutatja és szemlélteti az erdő életét, annak növény- és állatvilágát.
 3. Hétköznapi nyelven kerül ismertetésre a magyar erdő- és vadgazdálkodás szakmai oldala. Megtudhatják, miért és hogyan gazdálkodnak ma az emberek az erdővel Magyarországon és Föld más tájain.
 4. A látni kívánt nevezetességeket, a célállomást igényei szerint elég kiválasztania akár a felkínált kirándulóprogramok közül, akár egyedi ajánlat kérése után. Az erdőben viszont nem kell az útvonalak jelzéseinek sokaságában elvesznie, mert a túravezető fejben tartja azt a térkép és a lekopott erdei jelzések helyett.
 5. Kérdéseit bátran felteheti, és első kézből kaphat rá választ az erdészeti szakembertől.
 6. A túravezetővel biztonságban érezheti magát. Garantáltan nem tévedhet el, így bátran vállalhatják az erdei kikapcsolódást.
 7. Igény szerint úticsomagról is gondoskodunk, mert az Alpokalja friss levegőjén még a rossz étvágyúak is megkívánnak némi harapnivalót.

 

Soproni séta