Grillparty

  • Grillparty a Fertőn
  • Fertő tavi mulatság
  • Grillparty
  • Mulatság

Aktuális információ
A Fertő-tavi vízitelep a turisztikai fejlesztés munkálatai miatt lezárt munkaterület. Strandolni és sétahajózni Fertőrákosnál jelenleg nem lehet.

A Mulatság - Grill party csoportoknak szóló ajánlat, egyedülálló élményt nyújt idősnek, fiatalnak egyaránt, felejthetetlen kirándulással összekötve a Fertő tavon. Személyenként aperitiffel, a hajón készülő grill ételekkel, salátakörettel és korlátlanul fogyasztható fehér- és vörösborral várjuk. A hajóút alatt élőzenével szórakoztatjuk, de a jókedvet Önnek kell magával hoznia.

A hajófeljáratnál a tangóharmónikás zenével köszönti a vendégeket, majd az egész út során gondoskodik a szórakoztatásukról.

A beszállás után a hajófedélzeten a vendégeink egy stampedli barackpálinkát kapnak aperitifként. A literes Zöldveltelinis és Kékfrankos üvegek az asztalon várják a vendégeket, amelyeket igény szerint többször is újratöltünk a hajóút során. A kapitány egy romantikus náddal övezett területre hajózva, személyesen süti meg a grillkotlettet és a grillkolbászt, amelyet pusztasalátával és friss házikenyérrel tálalnak, majd elindítja a tulajdonképpeni sétahajóutat a magyar határ mentén.

Programleírás, árak és megrendelés a programszervezők honlapjain.

Programszervező: Fertő tavi Hajózási Kft.
Programszervező: Drescher Hajózási Társaság